Historie

 

 

De N.V. Nederlandsche Speciaal Drukkerijen (NSD) is opgericht in januari 1928 in Den Haag

 

 

Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een multinationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, België en Tsjechië. 

Onze producten worden in eigen beheer gefabriceerd. Wij beschikken over 4 productielocaties, waar vanuit  wij onze klanten snel en zorgvuldig bedienen.

NSD International mag vele internationale Brand owners tot haar klanten rekenen. Uit 17 verschillende landen.

 

In de jaren `60 is ETIPOST ontstaan. ETIPOST richt zich volledig op de standaard zelfklevende – of sterk aanverwante artikelen. 

 

Naast ETIPOST heeft NSD International het merk LABELLORD en On Pack Promotions. LABELLORD levert een kleurcoderingsysteem voor het coderen van bereid voedsel en een allergenen kleurcoderingsysteem, om eenvoudig te voldoen aan de per 13 december 2014 verplichte allergenendeclaratie.

 

Omdat het succes van LABELLORD en de specifieke markt waarop zij zich richt zich sterk bleef ontwikkelen is LABELLORD begin 2018 een zelfstandig dochterbedrijf van NSD International BV geworden onder de naam Labellord B.V. Omdat de administratieve- en distributie processen van LABELLORD en Etipost sterk verwant zijn is er uit pragmatisch oogpunt voor gekozen om Etipost een handelsnaam van Labellord B.V. te maken.

Voor meer informatie: www.labellord.eu

 

On Pack Promotions voegt extra ruimte toe aan uw product verpakking. Met een breed assortiment in labels met uitgebreide ruimte, kunnen On-Pack Labels worden ingezet als een uniek instrument om uw in-store marketing inspanningen te optimaliseren of als uitgebreide informatiedrager om belangrijke en relevante informatie over te brengen op uw klanten.  

Voor meer informatie: www.onpack.eu